Menu
Kosár

Blog RSS Feed

Apr 02 A Triple Compression tulajdonságai
admin 0 1197
A Triple Compression a Bodyvine® szabadalmaztatott szilikon szalagszerkezete. A hármas kompresszióban a Power-band™ szilikon szalagokat mind az alap nedvszívó, mind a felső hálószövettel összekötik. A..
Apr 02 A BreathGrip™ csúszásgátló technológia
admin 0 10614
A BreathGrip™ a Bodyvine® különleges szilikon csúszásgátló technológiája, amely a szövet lélegző képességét megtartja.A szilikon nagyon vékonyan és nagyobb felületen kerül felhasználásra, ezért a ko..
Apr 01 Ismerd meg a BodyVine márkát
admin 0 982
A BodyVine® márkanév a szőlő és a fák közötti természetes kölcsönös kapcsolat megfigyeléseiből származik. A fa törzse köré borított szőlő képe reprezentálja azt, ahogyan a BodyVine® Power-band szalago..
Apr 02 Mit érdemes tudni a Power-Band™-ről
admin 0 1227
A Power-band ™ kompressziós szalagokat egyedi és nagyon elasztikus szilikon formulákból készítik, amelyeket a BodyVine® a kompressziós termékekbe beépítve használ, hogy extra és célirányos kompresszió..
May 10 7 tipp az aktívabb hétköznapok érdekében
admin 0 1831
Sajnos évről - évre egyre többen kerülnek mozgásszegény életformába köszönhetően a nagyvárosi életmódnak, az irodai munkának, hogy kényelmesen mindenhová autóval vagy tömegközlekedési eszközökkel járu..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)