Menu
Kosár

Blog RSS Feed

Apr 02 A Triple Compression tulajdonságai
admin 0 2045
A Triple Compression a Bodyvine® szabadalmaztatott szilikon szalagszerkezete. A hármas kompresszióban a Power-band™ szilikon szalagokat mind az alap nedvszívó, mind a felső hálószövettel összekötik. A..
Apr 02 A BreathGrip™ csúszásgátló technológia
admin 0 11071
A BreathGrip™ a Bodyvine® különleges szilikon csúszásgátló technológiája, amely a szövet lélegző képességét megtartja.A szilikon nagyon vékonyan és nagyobb felületen kerül felhasználásra, ezért a ko..
Apr 01 Ismerd meg a BodyVine márkát
admin 0 1543
A BodyVine® márkanév a szőlő és a fák közötti természetes kölcsönös kapcsolat megfigyeléseiből származik. A fa törzse köré borított szőlő képe reprezentálja azt, ahogyan a BodyVine® Power-band szalago..
Apr 02 Mit érdemes tudni a Power-Band™-ről
admin 0 1621
A Power-band ™ kompressziós szalagokat egyedi és nagyon elasztikus szilikon formulákból készítik, amelyeket a BodyVine® a kompressziós termékekbe beépítve használ, hogy extra és célirányos kompresszió..
May 10 7 tipp az aktívabb hétköznapok érdekében
admin 0 2453
Sajnos évről - évre egyre többen kerülnek mozgásszegény életformába köszönhetően a nagyvárosi életmódnak, az irodai munkának, hogy kényelmesen mindenhová autóval vagy tömegközlekedési eszközökkel járu..
Apr 04 Mi is az a Schlatter – Osgood szindróma?
admin 0 2604
Térdfájdalom jelentkezett gyerekemnél!Mi is az a Schlatter – Osgood szindróma?  Az Osgood – Schlatter szindrómát általában növekedési porcleválásként említik. Számos fiatal, serdülő és kamasz ..
Apr 18 Mire jó a kompressziós ruházat?
admin 0 1822
Mire jó a kompressziós ruházat?Mik az előnyei? Mára a kompressziós ruhák, nadrágok és egyéb kiegészítő termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a sportolók és aktív életvitelt folytató e..
Apr 25 Mi is az a teniszkönyök?
admin 0 1509
Könyökfájdalmai vannak?Mi is az a teniszkönyök? A fájdalom a nevét onnan kapta, hogy a teniszező sportolók jelentős részénél előfordul a túlterhelés következtében, azonban amit a köznyelv tenisz..
May 04 Mi is az a golfkönyök?
admin 0 1209
Könyökfájdalmai vannak?Mi is az a golfkönyök? A fájdalom a nevét onnan kapta, hogy a golfozó sportolók jelentős részénél gyakori panaszként merült fel, hogy a könyök belső felszíne nyomásra ér..
May 16 Teniszkönyök vagy golfönyök?
admin 0 5023
Teniszkönyök vagy golfkönyök?Miben más golfkönyök és teniszkönyök? Már olvashattak nálunk a golfkönyökről és a teniszkönyökről is. Most egy pár sorban a kettő betegség közti különbségekre és kap..
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)