Menu
Kosár

Compression Taping - Kompressziós Szalagos Védőfelszerelés

Compression Taping - Kompressziós Szalagos Védőfelszerelés

A BodyVine® márkanév a szőlő és a fák közötti természetes kölcsönös kapcsolat megfigyeléseiből származik. A fa törzse köré borított szőlő képe reprezentálja azt, ahogyan a BodyVine® Power-band szalagos technológiáját az emberi testre alkalmazták célirányosan az izmokon és inakon kifejtett fejlett kompresszió, támogatás és védelem érdekében.

A BodyVine® erős kompressziós termékei vékony, rugalmas, de nagyon erős elasztomer anyagok felhasználásával készülnek. A Biomechanikai ismereteket kombinálva a sportsérülések előfordulásának okaival a BodyVine® számos technológiát fejlesztett ki a test teljeskörű védelmére, hogy minden igényt kiszolgálva az egyes testrészek védelmét biztosítani tudja mnden aktív életet élő ember és sportoló számára. Ennek eredményekén hatékonyan csökkentik a Bodyvine® termékek a megcélzott izmok és inak szükségtelen rezgéseit és zavarait és támogatják a pontosabb és hatákonyabb vérkeringést a megcélzott testrésznél. A viselő csökkentheti a munka vagy a testmozgás során tapasztalt fáradtságot, javítja a fizikai teljesítményt és minimalizálja a sérülések kockázatát.

A Flexi-Gel technológiát beépítette a speciális termékekbe, hogy jobban enyhítse a sérülések által okozott nyomást, duzzanatot és fájdalmat, miközben ösztönzi a test helyreálítási folyamatait.

A BodyVine® hisz benne, hogy az egészségre és a vitalitásra való törekvéshez a megfelelő hozzáállás és életmód is szükséges. A BodyVine® célja, hogy olyan termékeket biztosítson amelyeket rendszeresen viselve a testmozgás és a mindennapi élet során is segíti az embereket abban, hogy könnyebben élhessenek aktív életet és hódolhassanak a sznvedélyüknek a testmozgás terén.

A Bodyvine® partner az egészséges életmód kialakításában és támogatja az aktív sportolást.

Compression Taping Arch Support Socks Crew (pair) - Kompressziós Szalagos Talpív Támogató Zokni Crew (pár) Compression Taping Arch Support Socks Crew (pair) - Kompressziós Szalagos Talpív Támogató Zokni Crew (pár)
Sold Out
Gyártó: BodyVine
Az ár egy párra vonatkozik!Kompressziós szalagosTalpív támogató zokni - crew-Ez a szabadalmaztatott rugalmas és ívtartó zokni beépített célzott kompressziós szalagokat tartalmaz, 360&d..
6,990 Ft
Nettó ár:6,990 Ft
Gyártó: BodyVine
Az ár egy párra vonatkozik!Kompressziós szalagosTalpív támogató zokni - rövid szárú-Ez a szabadalmaztatott rugalmas és ívtartó zokni beépített célzott kompressziós s..
6,690 Ft
Nettó ár:6,690 Ft
Gyártó: BodyVine
Kompressziós szalagosRugalmas boka rögzítőEz a szabadalmaztatott rugalmas és lélegző bokatartó rendelkezik beépített célzott kompressziós szalagokkal, 360° varrat nélküli technikával. Extr..
7,390 Ft
Nettó ár:7,390 Ft
Compression Taping Elastic Elbow Stabilizer - Kompressziós Szalagos Rugalmas Könyök Rögzítő Compression Taping Elastic Elbow Stabilizer - Kompressziós Szalagos Rugalmas Könyök Rögzítő
Népszerű
Gyártó: BodyVine
Kompressziós szalagosRugalmas könyök rögzítőEz a szabadalmaztatott rugalmas és lélegző könyök stabilizátor beépített célzott kompressziós szalagokat tartalmaz, 360° varrat n&eac..
8,290 Ft
Nettó ár:8,290 Ft
Compression Taping Elastic Knee Stabilizer - Kompressziós Szalagos Rugalmas Térd Rögzítő Compression Taping Elastic Knee Stabilizer - Kompressziós Szalagos Rugalmas Térd Rögzítő
Népszerű
Gyártó: BodyVine
Kompressziós szalagosRugalmas térdvédő - Extra oldalsó stabilitás -Ez a szabadalmaztatott rugalmas és lélegző térdtartó rendelkezik beépített célzott kompressziós szalagokkal, 360°&nbs..
8,790 Ft
Nettó ár:8,790 Ft
Gyártó: BodyVine
Az ár egy párra vonatkozik!Fokozatos kompressziós VádlivédőSzuper elasztikus szövet / izomtámogatásIzomtámasztó szalaggal végzett fokozott kompressziós vádlivédőEz a szabadalmaztatott ..
11,190 Ft
Nettó ár:11,190 Ft
Gyártó: BodyVine
Az ár egy párra vonatkozik!Fokozatos kompressziós VádlivédőSzuper elasztikus szövet / izomtámogatásIzomtámasztó szalaggal végzett fokozott kompressziós vádlivédőEz a szabadalmaztatott ..
11,190 Ft
Nettó ár:11,190 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)