Menu
Kosár

Compression Wear Man - Kompressziós Ruházat Férfi

Compression Wear Man - Kompressziós Ruházat Férfi

A BodyVine® márkanév a szőlő és a fák közötti természetes kölcsönös kapcsolat megfigyeléseiből származik. A fa törzse köré borított szőlő képe reprezentálja azt, ahogyan a BodyVine® Power-band szalagos technológiáját az emberi testre alkalmazták célirányosan az izmokon és inakon kifejtett fejlett kompresszió, támogatás és védelem érdekében.

A BodyVine® erős kompressziós termékei vékony, rugalmas, de nagyon erős elasztomer anyagok felhasználásával készülnek. A Biomechanikai ismereteket kombinálva a sportsérülések előfordulásának okaival a BodyVine® számos technológiát fejlesztett ki a test teljeskörű védelmére, hogy minden igényt kiszolgálva az egyes testrészek védelmét biztosítani tudja mnden aktív életet élő ember és sportoló számára. Ennek eredményekén hatékonyan csökkentik a Bodyvine® termékek a megcélzott izmok és inak szükségtelen rezgéseit és zavarait és támogatják a pontosabb és hatákonyabb vérkeringést a megcélzott testrésznél. A viselő csökkentheti a munka vagy a testmozgás során tapasztalt fáradtságot, javítja a fizikai teljesítményt és minimalizálja a sérülések kockázatát.

A Flexi-Gel technológiát beépítette a speciális termékekbe, hogy jobban enyhítse a sérülések által okozott nyomást, duzzanatot és fájdalmat, miközben ösztönzi a test helyreálítási folyamatait.

A BodyVine® hisz benne, hogy az egészségre és a vitalitásra való törekvéshez a megfelelő hozzáállás és életmód is szükséges. A BodyVine® célja, hogy olyan termékeket biztosítson amelyeket rendszeresen viselve a testmozgás és a mindennapi élet során is segíti az embereket abban, hogy könnyebben élhessenek aktív életet és hódolhassanak a sznvedélyüknek a testmozgás terén.

A Bodyvine® partner az egészséges életmód kialakításában és támogatja az aktív sportolást.

Gyártó: BodyVine
COOLMAX Kompressziós rövid nadrág- Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak és a megfelelő tartásnak kös..
28,900 Ft
Nettó ár:28,900 Ft
Gyártó: BodyVine
COOLMAX Kompressziós rövid ujjú Testtartás támogatás- Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak és a me..
28,900 Ft
Nettó ár:28,900 Ft
Gyártó: BodyVine
COOLMAX Kompressziós hosszú ujjú Testtartás támogatás- Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak &eacut..
33,390 Ft
Nettó ár:33,390 Ft
Gyártó: BodyVine
COOLMAX Kompressziós háromnegyedes nadrág- Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak és a megfelelő tartás..
33,390 Ft
Nettó ár:33,390 Ft
Gyártó: BodyVine
COOLMAX Kompressziós hosszú nadrág- Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak és a megfelelő tartásnak k&oum..
37,790 Ft
Nettó ár:37,790 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)