Menu
Kosár

Compression Wear Man - Kompressziós Ruházat Férfi

Compression Wear Man - Kompressziós Ruházat Férfi

A BodyVine® márkanév a szőlő és a fák közötti természetes kölcsönös kapcsolat megfigyeléseiből származik. A fa törzse köré borított szőlő képe reprezentálja azt, ahogyan a BodyVine® Power-band szalagos technológiáját az emberi testre alkalmazták célirányosan az izmokon és inakon kifejtett fejlett kompresszió, támogatás és védelem érdekében.

A BodyVine® erős kompressziós termékei vékony, rugalmas, de nagyon erős elasztomer anyagok felhasználásával készülnek. A Biomechanikai ismereteket kombinálva a sportsérülések előfordulásának okaival a BodyVine® számos technológiát fejlesztett ki a test teljeskörű védelmére, hogy minden igényt kiszolgálva az egyes testrészek védelmét biztosítani tudja minden aktív életet élő ember és sportoló számára. Ennek eredményekén hatékonyan csökkentik a Bodyvine® termékek a megcélzott izmok és inak szükségtelen rezgéseit és zavarait, és támogatják a pontosabb és hatákonyabb vérkeringést a megcélzott testrésznél. A viselő csökkentheti a munka vagy a testmozgás során tapasztalt fáradtságot, javítja a fizikai teljesítményt és minimalizálja a sérülések kockázatát.

A Flexi-Gel technológiát beépítette a speciális termékekbe, hogy jobban enyhítse a sérülések által okozott nyomást, duzzanatot és fájdalmat, miközben ösztönzi a test helyreállítási folyamatait.

A BodyVine® hisz benne, hogy az egészségre és a vitalitásra való törekvéshez a megfelelő hozzáállás és életmód is szükséges. A BodyVine® célja, hogy olyan termékeket biztosítson, amelyeket rendszeresen viselve a testmozgás és a mindennapi élet során is segíti az embereket abban, hogy könnyebben élhessenek aktív életet és hódolhassanak a szenvedélyüknek a testmozgás terén.

A Bodyvine® partner az egészséges életmód kialakításában és támogatja az aktív sportolást.

COOLMAX Compression Short - Kompressziós Rövidnadrág Férfi COOLMAX Compression Short - Kompressziós Rövidnadrág Férfi
Népszerű
Gyártó: BodyVine
COOLMAXKompressziós rövid nadrág- Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak és a megfelelő tartásnak kö..
28,900 Ft
Nettó ár:22,756 Ft
COOLMAX Compression Short Sleeve - Kompressziós Rövid ujjú Felső Férfi COOLMAX Compression Short Sleeve - Kompressziós Rövid ujjú Felső Férfi
Népszerű
Gyártó: BodyVine
COOLMAXKompressziós rövid ujjú Testtartás támogatás- Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak és a ..
28,900 Ft
Nettó ár:22,756 Ft
COOLMAX Compression Long Sleeve - Kompressziós Hosszú ujjú Felső Férfi COOLMAX Compression Long Sleeve - Kompressziós Hosszú ujjú Felső Férfi
Népszerű
Gyártó: BodyVine
COOLMAXKompressziós hosszú ujjú Testtartás támogatás- Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak &e..
33,390 Ft
Nettó ár:26,291 Ft
COOLMAX Compression Capri Tight - Kompressziós HÁROMNEGYEDES Nadrág Férfi COOLMAX Compression Capri Tight - Kompressziós HÁROMNEGYEDES Nadrág Férfi
Népszerű
Gyártó: BodyVine
COOLMAXKompressziós háromnegyedes nadrág - Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak és a megfelelő t..
33,390 Ft
Nettó ár:26,291 Ft
COOLMAX Compression Long Tight - Kompressziós Hosszú Nadrág Férfi COOLMAX Compression Long Tight - Kompressziós Hosszú Nadrág Férfi
Népszerű
Gyártó: BodyVine
COOLMAXKompressziós hosszú nadrág- Célzott zóna támogatása hármas kompressziós technológiával.- A Power-Band™  célzott kompressziónak és a megfelelő tartásnak k&o..
37,790 Ft
Nettó ár:29,756 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)